Peccavi Wines er en lille familiedrevet vingård beliggende i nærheden af Yallingup, et af de bedste steder i den nordlige del af Margaret River regionen.
Vores vinstokke trives i dette ideelle vinområde hvor de nyder godt af et afbalanceret maritimt klima. Vinterens vind fra Antarktis leverer den renest mulige nedbør til vore vinstokke mens kølig brise fra det indiske Ocean hjælper på de lange tørre sommerdage. I denne modningsperioden drives stokkenes rødder dybt i jorden, ned forbi lerlaget til laget af gammel granit på jagt af næringsstoffer og vand, der koncentrerer struktur og smag i frugten.
Dyrkningsmetoden har resulteret i høj anerkendelse af kvaliteten af vingårdens frugt, og i mange år har vores frugt har været stærkt efterspurgt af flere af de bedste lokale vinproducenter.
Frugten til vore vine er nøje udvalgt, meget af det håndplukket fra vores egne 16 ha. Vi har en kompromisløs tilgang til alle aspekter af vingården og vinfremstilling. Det tager rigtig lang tid, men vi stoler på at du er enig i at det er det værd.

Model/varenr.: 49100
0 anmeldelser

Farve: elegant komponeret. Duft: passionsfrugt, frisk ananas og grapefrugt blandt modne nektariner. Tropiske nuancer som Sangria med citron sorbet

149,00
( 119,20 )
Model/varenr.: 49102
0 anmeldelser

Elegant citrongul farve med strejf af grønt. Duften er udviklet Chardonnay med frugt karakter og typisk Margaret River elegance

199,00
( 159,20 )
Model/varenr.: 49104
0 anmeldelser

Farve: dyb granatrød, lilla. Duft: afdæmpet til at starte med, men hurtigt energisk og hvirvlende afdækkes en smuk bouquet af friske solbær

199,00
( 159,20 )

Margaret River vin

 

Margaret River er en højt respekteret vinregion i det sydvestlige hjørne af Australien. Området er kendt for at producere vine der ligger godt til de europæiske smagsløg. I vin fra Margret River støder man tit på vine der lavet på Cabernet Sauvignon og ofte blandet med Merlot, kraftige Shiraz, Chardonnay der har et strejf af citrus, og en forfriskende blanding af Sauvignon Blanc og Semillon.